Utánfutó bérlés

Utánfutó bérlés 2022-05-14T11:50:54+00:00

Utánfutó kölcsönzés

Költözéskor, lomtalanításkor vagy új bútor vásárlásakor mindig felmerül a kérdés: mivel szállítsuk el nagyméretű berendezéseinket, régi és új holmijainkat? Mivel az autók csomagterébe ezek nem mindig férnek bele, általában fuvarost hívunk vagy bérlünk egy tehertaxit. Pedig ezeknél van egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás is: az utánfutó bérlés.
Az utánfutó segítségével saját magunk szállíthatjuk el a nagyobb méretű tárgyakat, berendezéseket és csomagokat, anélkül, hogy bárkire is várnunk kellene. Így rengeteg időt és energiát megspórolhatunk. Ha megbízható céget keres utánfutó kölcsönzés terén, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket!
utánfutó bérlés jutányos áron

Utánfutó kölcsönzés a KGYD Autókereskedésnél: miért éri meg minket választani?

  • Kis- és nagyméretű utánfutók: kínálatunkban kis- és nagyméretű utánfutók is megtalálhatóak, így Ön céljaihoz és igényeihez mérten választhat közülük. A kisméretű utánfutó mérete 195x125x35, a nagyméretű utánfutóé pedig 296x144x36, magasítóval 296x144x76, valamint 300x150x180 cm. 750kg, ponyvás utánfutó. Nagyobb bevásárlás esetén az elsőt ajánljuk, költözéshez, bútorszállításhoz viszont a nagyméretű utánfutó a legalkalmasabb.
  • Magas terhelhetőség: a KGYD Autókereskedésnél található utánfutók sok mindent elbírnak, maximális terhelhetőségük 750 kg. Ennek köszönhetően szinte bármit szállíthat: nagyobb háztartási gépeket, kanapét, ágyat, egyéb berendezési eszközöket.
  • Autóbérlés és utánfutó kölcsönzés egy helyen: autókereskedésünknél lehetőség van autóbérlésre is, így ha Ön nem rendelkezik saját autóval, akkor egy helyen kölcsönözhet kocsit és utánfutót. Kínálatunkban 4, 5 és 7 személyes járművek is megtalálhatók, amelyek jól felszereltek: a klíma, központi zár és elektromos ablakok mellett a kocsik egy része sportfutóművel, illetve tolatóradarral is rendelkezik.
  • Belföldi használat: utánfutóinkat az ország bármelyik pontján használhatja.
  • Igény esetén kiszállítás: amennyiben problémát okoz Önnek az utánfutó vagy az autó átvétele a telephelyünkön, helybe visszük azt.

Kis utánfutó

Méretek: 195cm * 125cm * 35cm

NAPI

4000Ft

KAUCIÓ

30000Ft

Nagy utánfutó

Méretek: 296cm * 144cm * 76cm

NAPI

6000Ft

KAUCIÓ

30000Ft

Ponyvás utánfutó

Méretek: 300cm * 150 cm* 180cm

NAPI

6000Ft

KAUCIÓ

30000Ft

Motorszállító Utánfutó

750kg összsúly 500kg hasznos teherbírás

2 motor szállítására alkalmas

NAPI

6000Ft

KAUCIÓ

30000Ft

Hétvégi tarifáról, illetve tartós bérleti konstrukciókról kérdezze munkatársainkat.

Mint más kölcsönzésnél, itt is szükséges kauciót fizetni, ami a KGYD Autókereskedésnél 30 000 Ft-ot jelent. Ezt az összeget visszakapja, amennyiben sérülések nélkül hozza vissza az utánfutót. A kaució kizárólag csak akkor nem jár vissza, ha az utánfutón olyan károk keletkeztek, amelyek javításra szorulnak vagy extra költséget okoznak.

Fontos! A telefonon egyeztetett foglalást csak a bérleti díj 50 százalékának foglalóként való befizetése után tekintjük véglegesnek!
A foglaló befizetése után a foglalás visszamondása esetén a foglaló összege nem jár vissza!

Mire figyeljünk az utánfutó használatakor?

Utánfutó használata esetén szükséges betartanunk néhány szabályt. Ezek közül az egyik legfontosabb a rakomány elhelyezését érinti. Az árut egyenletesen kell elhelyezni az utánfutón, úgy, hogy a jármű stabilitását számottevően ne rontsa, illetve szükséges rögzíteni is, hogy el ne csússzon és le ne essen. Emellett ajánlott lefedni, letakarni, hogy ha esetleg mégis leesne, akkor ne okozzon nagyobb zajt vagy szennyeződést.

A másik fontos szempont a sebességre vonatkozik. A megengedett legnagyobb sebesség utánfutóval közlekedve autópályán: 80 km/h, autóúton/országúton: 70 km/h, lakott területen kívül: 70 km/h, lakott területen belül: 50 km/h.

Utánfutóinkon autópálya matrica nincs, kérjük ennek figyelembevételével használják őket.

Felkeltettük érdeklődését az utánfutó kölcsönzés iránt? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! +36 70 417 3673