Autóbeszámítás, használtautó beszámítás
Autóbeszámítás, használtautó beszámítás

Használtautó beszámítás

Gondot okoz az új autód megvásárlása, amiért nem találtál vevőt az előzőre? Ha új járművedet autókereskedésünkből választod ki, akkor nem kell bajlódnod a sokszor hónapokon át húzódó eladással. Autókereskedésünkben lehetősége van korábbi autódat becserélni, hogy mielőbb megvásárolhasd a kiválasztott gépjárművet. Használt autóbeszámítás a KGYD Autókereskedésben: ismerd meg szolgáltatásunkat!

Miért érdemes az autóbeszámítás mellett dönteni?

  • Nem kell a hirdetésre időt pazarolnod: egy új autó megvásárlásakor sokszor nem is a tökéletes modell megtalálása jelenti a legnagyobb kihívást, hanem a régi jármű eladása. Ha te is azért csúsztál le sok jó ajánlatról, mert jelenlegi gépkocsidat idő hiányában nem tudtad megfelelően meghirdetni és eladni, akkor ne is szánj több időt a tökéletes szöveg megírására és a hirdetőpartnerek megtalálására.
  • Profi átvizsgálást biztosítunk: a beszámítás előtt szakértő munkatársaink átvizsgálják és felmérik járműve állapotát, így biztosan korrekt árat tudunk kínálni a cserekor. Hogy ez mit is jelent? Összesen három szempontnak vetjük alá járművét: szervizünkben felmérjük a kocsi műszaki adottságait, elvégezzük az eredetiségvizsgálatot és egy próbaút során a gyakorlati teljesítményről is meggyőződünk. A KGYD Autókereskedésben átlátható értékbecslés zajlik és célunk, hogy ne raboljuk a te idődet sem feleslegesen hosszadalmas ellenőrzéssel.
  • Bármilyen fajta autót beszámítunk: márka, típus és méret esetében sincsenek kikötéseink a cserére szánt személygépjárművet illetően. Mivel számunkra a te elégedettséged a legfontosabb, ezért igyekszünk a lehető legjobb konstrukciót kínálni.
  • Csodás új autó a régi helyett: teljeskörű szolgáltatásunknak köszönhetően nemcsak régi autójától szabadulhat meg, hanem egyúttal vásárolhat is egy újat úgy, hogy egyetlen percet sem kellett felesleges telefonhívásokra és hirdetések böngészésére szánnia. Ha neked is fontos, hogy gyorsan és kedvező feltételek mellett cserélje le régi gépkocsiját, akkor számíthat szakértelmünkre és ügyfélközpontú hozzáállásunkra.

Autóbeszámítás: milyen módok léteznek kereskedésünkben?

Autó beszámítása drágábbra: a leggyakoribbnak mondható, hogy a csereautó csak egy részét fedezi az új járműnek, hiszen a legtöbben jobb teljesítményű, modernebb és biztonságosabb járműre vágynak. A fennmaradó összeget átutalással és készpénzben is rendezheti felénk, valamint akár autó hitelt is finanszírozunk az eljáráshoz.

Használtautó beszámítás drágábbról olcsóbbra: természetesen megesik, hogy a kereskedésünkben kiválasztott autó kedvezőbb áron kapható meg, mint a beszámított autó értéke. Ilyen esetben a különbséget a helyszínen, készpénzben fizetjük ki neked.

Ha a csereautó hitellel terhelt: az sem okoz problémát, ha a beszámításra ajánlott kocsit hitel terheli. A vételárból rendezzük a banknál a fennmaradt összeget, letudjuk helyetted a papírmunkát, így nem kell foglalkoznod a törlesztőrészletekkel. Ha a maradék összeg nem lenne elegendő az új gépjármű kifizetésére, akkor akár lízinggel is tudunk segíteni téged.

Te is mielőbb szeretnél új gépjárműhöz jutni és a régit becserélni?