Autóbeszámítás, használtautó beszámítás
Autóbeszámítás, használtautó beszámítás

Használtautó beszámítás

Gondot okoz az új autó megvásárlása, amiért nem talált vevőt az előzőre? Ha új járművét autókereskedésünkből választja ki, akkor nem kell bajlódnia a sokszor hónapokon át húzódó eladással. Autókereskedésünkben lehetősége van korábbi autóját becserélni, hogy mielőbb megvásárolhassa a kiválasztott gépjárművét. Használt autóbeszámítás a KGYD Autókereskedésben: ismerje meg szolgáltatásunkat!

Miért érdemes az autóbeszámítás mellett dönteni?

  • Nem kell a hirdetésre időt pazarolnia: egy új autó megvásárlásakor sokszor nem is a tökéletes modell megtalálása jelenti a legnagyobb kihívást, hanem a régi jármű eladása. Ha Ön is azért csúszott le sok jó ajánlatról, mert jelenlegi gépkocsiját idő hiányában nem tudta megfelelően meghirdetni és eladni, akkor ne is szánjon több időt a tökéletes szöveg megírására és a hirdetőpartnerek megtalálására.
  • Profi átvizsgálást biztosítunk: a beszámítás előtt szakértő munkatársaink átvizsgálják és felmérik járműve állapotát, így biztosan korrekt árat tudunk kínálni a cserekor. Hogy ez mit is jelent? Összesen három szempontnak vetjük alá járművét: szervizünkben felmérjük a kocsi műszaki adottságait, elvégezzük az eredetiségvizsgálatot és egy próbaút során a gyakorlati teljesítményről is meggyőződünk. A KGYD Autókereskedésben átlátható értékbecslés zajlik és célunk, hogy ne raboljuk az Ön idejét sem feleslegesen hosszadalmas ellenőrzéssel.
  • Bármilyen fajta autót beszámítunk: márka, típus és méret esetében sincsenek kikötéseink a cserére szánt személygépjárművet illetően. Mivel számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért igyekszünk a lehető legjobb konstrukciót kínálni.
  • Csodás új autó a régi helyett: teljeskörű szolgáltatásunknak köszönhetően nemcsak régi autójától szabadulhat meg, hanem egyúttal vásárolhat is egy újat úgy, hogy egyetlen percet sem kellett felesleges telefonhívásokra és hirdetések böngészésére szánnia. Ha Önnek is fontos, hogy gyorsan és kedvező feltételek mellett cserélje le régi gépkocsiját, akkor számíthat szakértelmünkre és ügyfélközpontú hozzáállásunkra.

Autóbeszámítás: milyen módok léteznek kereskedésünkben?

Autó beszámítása drágábbra: a leggyakoribbnak mondható, hogy a csereautó csak egy részét fedezi az új járműnek, hiszen a legtöbben jobb teljesítményű, modernebb és biztonságosabb járműre vágynak. A fennmaradó összeget átutalással és készpénzben is rendezheti felénk, valamint akár autó hitelt is finanszírozunk az eljáráshoz.

Használtautó beszámítás drágábbról olcsóbbra: természetesen megesik, hogy a kereskedésünkben kiválasztott autó kedvezőbb áron kapható meg, mint a beszámított autó értéke. Ilyen esetben a különbséget a helyszínen, készpénzben fizetjük ki Önnek.

Ha a csereautó hitellel terhelt: az sem okoz problémát, ha a beszámításra ajánlott kocsit hitel terheli. A vételárból rendezzük a banknál a fennmaradt összeget, letudjuk Ön helyett a papírmunkát, így nem kell foglalkoznia a törlesztőrészletekkel. Ha a maradék összeg nem lenne elegendő az új gépjármű kifizetésére, akkor akár lízinggel is tudjuk segíteni Önt.

Ön is mielőbb szeretne új gépjárműhöz jutni és a régit becserélni?