Bizományos autó értékesítés
Bizományos autó értékesítés

Bizományos autó értékesítés Dunaújváros

Egy gépkocsi eladása rendkívül költséges és időigényes lehet, ha önállóan szervezi meg a tulajdonos. Hirdetéseket kell feladni az interneten gyakran komoly díjakért, ráadásul időpontot kell egyeztetni az érdeklődőkkel és akár 8-10 találkozó is eltelik mire végre egy értékelhető ajánlatot kap az ember.

Gyakran hosszú hónapokig tartó kitartó hirdetés hozza csak meg azt az egy vásárlót, aki végül az Ön autóját veszi meg. A bizományos autó értékesítés ezért egyre népszerűbb az autó tulajdonosok körében. Ha Ön is el akarja kerülni az eladással járó fáradságokat, időt és pénzt is szeretne spórolni a hirdetéseken, keresse fel kollégáinkat!

A bizományos autó értékesítés előnyei a KGYD Autókereskedésnél:

Hozzáértő segítséget nyújtunk: ha Ön magánszemélyként próbálja eladni autóját, akkor sok buktatóba belefuthat, ami hátráltatja az ügymenetet. Jöjjön el hozzánk és autókereskedésünkben elejétől a végéig átgondoljuk újra az eladási folyamatot! Segítünk megfogalmazni járműve legnagyobb előnyeit és kiszámoljuk a reális piaci árat. Tapasztalt kollégáinkra végig számíthat az értékesítés során. Ráadásul naponta több tucat ember megfordul nálunk a kereskedésben, így gépkocsija folyamatosan a vásárlók szeme előtt lesz.

Levesszük a terheket az Ön válláról: a bizományos autó értékesítés során Ön teljes mértékben lemondhat az autóhirdetéssel járó macerákról, extra díjakról és kellemetlenségekről. Munkatársainkkal gondoskodunk, hogy gépjárműve hirdetése megjelenjen a hasznaltauto.hu, kocsi.hu és a Jófogás weboldalon is, így Ön napközben kizárólag a munkájával és a fontos napi dolgokkal foglalkozhat. A telefonok nálunk csörögnek, Önnek nem kell egész nap készenlétben lennie.

Ránk bízhatja a dokumentációt: az adás-vételi dokumentációt jobb szakértőkre bízni, ráadásul a papírmunka elvégzése számunkra nem fáradság. Napi szinten bonyolítunk le bizományos autó értékesítési folyamatokat, így munkatársainknak rutinnak számít a hivatalos dokumentumok kiállítása.

Biztonságos autókereskedés: a KGYD Autókereskedés Dunaújvárosi telephelyén nem kell attól tartania, hogy kár éri autóját. Kollégáink rendszeresen karbantartják a járművet, és biztonságos, zárt telephelyünkön kamerákkal védjük a járműveket.

Nem kell Önnek konzultálnia a vevőkkel: a komoly érdeklődőkkel személyes találkozót kell egyeztetni, ami időt és energiát vesz el Öntől. Mi mindenkit részletesen tájékoztatunk, aki érdeklődik eladó autója iránt, így Önnek nem kell munkaidő előtt vagy után a pihenéséből órákat áldoznia az értékesítésre.

Nincsenek rejtett költségek: sikerdíjunkat csak abban az esetben számítjuk fel, ha valóban sikerül eladnunk a ránk bízott járművet. A KGYD Autókereskedésnél korrekt árakon dolgozunk, melyeket a kölcsönösen egyeztetett eladási ár alapján számolunk ki.

Szeretné Ön is biztos kezekben tudni használt autója értékesítését? Kérjen egyedi ajánlatot űrlapunkon keresztül!