Bizományos autó értékesítés
Bizományos autó értékesítés

Bizományos autó értékesítés Dunaújváros

Egy gépkocsi eladása rendkívül költséges és időigényes lehet, ha önállóan szervezi meg a tulajdonos. Hirdetéseket kell feladni az interneten gyakran komoly díjakért, ráadásul időpontot kell egyeztetni az érdeklődőkkel és akár 8-10 találkozó is eltelik mire végre egy értékelhető ajánlatot kap az ember.

Gyakran hosszú hónapokig tartó kitartó hirdetés hozza csak meg azt az egy vásárlót, aki végül a te autójat veszi meg. A bizományos autó értékesítés ezért egyre népszerűbb az autó tulajdonosok körében. Ha te is el akarod kerülni az eladással járó fáradságokat, időt és pénzt is szeretnél spórolni a hirdetéseken, keresd fel kollégáinkat!

A bizományos autó értékesítés előnyei a KGYD Autókereskedésnél:

Hozzáértő segítséget nyújtunk: ha magánszemélyként próbálod eladni autódat, akkor sok buktatóba belefuthatsz, ami hátráltatja az ügymenetet. Gyere el hozzánk és autókereskedésünkben elejétől a végéig átgondoljuk újra az eladási folyamatot! Segítünk megfogalmazni járműved legnagyobb előnyeit és kiszámoljuk a reális piaci árat. Tapasztalt kollégáinkra végig számíthatsz az értékesítés során. Ráadásul naponta több tucat ember megfordul nálunk a kereskedésben, így gépkocsid folyamatosan a vásárlók szeme előtt lesz.

Levesszük a terheket a válladról: a bizományos autó értékesítés során teljes mértékben lemondhatsz az autóhirdetéssel járó macerákról, extra díjakról és kellemetlenségekről. Munkatársainkkal gondoskodunk, hogy gépjárműved hirdetése megjelenjen a hasznaltauto.hu, kocsi.hu és a Jófogás weboldalon is, így te napközben kizárólag a munkáddal és a fontos napi dolgokkal foglalkozhatsz. A telefonok nálunk csörögnek, neked nem kell egész nap készenlétben lenned.

Ránk bízhatod a dokumentációt: az adás-vételi dokumentációt jobb szakértőkre bízni, ráadásul a papírmunka elvégzése számunkra nem fáradság. Napi szinten bonyolítunk le bizományos autó értékesítési folyamatokat, így munkatársainknak rutinnak számít a hivatalos dokumentumok kiállítása.

Biztonságos autókereskedés: a KGYD Autókereskedés Dunaújvárosi telephelyén nem kell attól tartanod, hogy kár éri autódat. Kollégáink rendszeresen karbantartják a járművet, és biztonságos, zárt telephelyünkön kamerákkal védjük a járműveket.

Nem neked kell konzultálnod a vevőkkel: a komoly érdeklődőkkel személyes találkozót kell egyeztetni, ami időt és energiát vesz el tőled. Mi mindenkit részletesen tájékoztatunk, aki érdeklődik eladó autója iránt, így neked nem kell munkaidő előtt vagy után a pihenéséből órákat áldoznod az értékesítésre.

Nincsenek rejtett költségek: sikerdíjunkat csak abban az esetben számítjuk fel, ha valóban sikerül eladnunk a ránk bízott járművet. A KGYD Autókereskedésnél korrekt árakon dolgozunk, melyeket a kölcsönösen egyeztetett eladási ár alapján számolunk ki.

Szeretnéd te is biztos kezekben tudni használt autód értékesítését? Kérj egyedi ajánlatot űrlapunkon keresztül!