Autómentés

NON-STOP

Autómentés 2022-12-13T15:36:13+00:00

Problémája van, mert elromlott az autója?

Esetleg az országhatáron kívül érte a baj?

Külföldön ragadt?

Keressen minket, találunk megoldást!

Érdeklődjön NON-STOP segélyvonalunkon, bárhol is van, hazahozzuk a gépjárművével együtt, rejtett költségek nélkül!

A KGYD Autó Kft. saját trélerrel rendelkezik, mellyel biztonságos, gyors és szakszerű gépjárműmentést tud biztosítani.

Autómentés

Bárkivel megeshet, hogy utazás közben defektet kap, tönkremegy az autó motorikus rendszerében egy-egy alkatrész, netán az időjárási vagy útviszonyok miatt közlekedési szerencsétlenség történik. Balesetet szenvedett, árokba csúszott, vagy műszakilag meghibásodott gépjárművek mentését vállaljuk a nap 24 órájában.
A KGYD Autó csapata hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére áll a bajba jutott autósoknak: hívjon minket NON-STOP segélyvonalunkon és mi azonnal elindulunk!

KGYD Autómentő Szolgáltatás

Belföldi kiszállás: a KGYD Autószerviz és Autókereskedés Dunaújvárosban található, az ország középpontjában. Elhelyezkedésünknek köszönhetően bármely magyarországi településről tudjuk menteni a mozgásképtelen járműveket akár távolsági díj nélkül. 50 kilométeres körzetünkben csupán kiszállási alapdíjunkat számítjuk fel, amely tartalmazza: a gépjármű felvételét, 100 km utat, üzemanyag költséget, az esetleges autópálya díjakat, és az autó levételét.

Külföldi autómentés: rendkívül ijesztő, amikor nyaralás vagy üzleti utazás közben egy idegen országban lerobbanunk autónkkal. Sajnos még a legfelkészültebb sofőrökkel is megtörténhetnek olyan esetek, amikre nem számítanak, legyen szó karambolról vagy a gépjármű műszaki meghibásodásáról. Ilyenkor jól jön, ha el van mentve a telefonunkba egy megbízható autómentő cég száma, akitől gyorsan számíthatunk felkészült segítségre. Mi minden tudásunkat és kapacitásunkat bevetve azon leszünk, hogy külföldön is kimentsük Önt a közúti kellemetlenségből.

Miért minket válasszon, ha autómentőre van szüksége?

  • Autómentés kedvező áron: csapatunk Dunaújvárosban található, így rövid időn belül meg tudjuk közelíteni az ország jelentős részét. Nem számítunk fel távolsági díjat, amennyiben 100 km alatti útról van szó, kizárólag alapdíjunkat. Árainkról pontosan tájékoztatjuk ügyfeleinket, így nem kell tartani a rejtett költségektől.
  • Tapasztalt csapat: munkatársaink több száz autómentést szerveztek meg az elmúlt években, így pontosan tudjuk, miként lehet gyorsan és hatékonyan cselekedni vészhelyzetben. Több navigációs rendszert alkalmazunk, így Ügyfeleinknek lehetősége van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb útvonalat Magyarországon és a szomszédos országokban egyaránt.
  • Ügyfélközpontú szolgáltatás: az út szélén ragadni tehetetlenül nem kellemes élmény. Tudjuk, hogy váratlan helyzetekben gyakran az a legnagyobb segítség, ha pontosan elmagyarázzuk, hogy mit kell tenni az adott szituációban. Diszpécserünk amint fogadja hívását, megtalálja a leggyorsabb megoldást, így biztos lehet benne, hogy úton van a segítség.

Áraink

A Dunaújvároson belüli alapdíjak

Időszak Ár
Hétköznap 08.00 – 17.00 20.000 Ft
Hétköznap 17.00 – 22.00 25.000 Ft
Hétköznap 22.00 – 08.00 30.000 Ft
Hétvégén 08.00 – 22.00 30.000 Ft
Hétvégén 22.00 – 08.00 35.000 Ft

Országos alapdíjak

Időszak Ár
Hétköznap 08.00 – 17.00 30.000 Ft
Hétköznap 17.00 – 22.00 35.000 Ft
Hétköznap 22.00 – 08.00 40.000 Ft
Hétvégén 08.00 – 22.00 40.000 Ft
Hétvégén 22.00 – 08.00 45.000 Ft

 Alapdíjunk tartalmazza:

Gépjármű egyszeri felvételét
Egyszeri levételét
100 km utat
Autópálya díjakat
Üzemanyag költségeket

Távolsági díjunk 250 Ft/km

A mentés ára összesen:
KISZÁLLÁSI DÍJ (alapdíj, mely tartalmaz 100 km utat) + TÁVOLSÁG DÍJ (100 km felett) 250 Ft/km.
Áraink nettó árak, melyek az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Igény esetén ÁFÁ-s számlát állítunk ki ügyfeleink részére.

Külföldi autómentés:
Külföldi autómentés esetén egyedi árajánlat alapján.

*Figyelem! A piros betűs ünnepnapokon hétvégi díjszabással számolunk. Jelen árképzési táblázattal kapcsolatban a KGYD Autó Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy például az átlagtól nagyobb távolság, esetleg több oda-vissza út megtétele vagy éppen szélsőséges helyzetek megoldása esetén egyedi árakat képezzen és alkalmazzon megrendelői felé.

Szerződéses ügyfeleink, partnereink részére minden esetben személyre szabott kedvezményeket biztosítunk.

Baleset és problémamentes közlekdést kíván a KGYD Autó Kft. csapata!