Autóbehozatal, autóhonosítás
Autóbehozatal, autóhonosítás
Egyre népszerűbb az Európai Unió területéről személygépjárművet vásárolni, így a KGYD Autókereskedés egyik fő profilja a dunaújvárosi kereskedésünkben zajló autóértékesítés mellett a külföldi autó behozatal. Munkatársainkkal felismertük az igényt a külföldi személygépjárművek iránt, ezért autóimportálás során teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a tökéletes jármű felkutatásától, a kiválasztáson át egészen az autó honosítás ügyintézéséig.

Külföldi autóbehozatal: háztól-házig visszük az álomautót!

Vásárlás és autóbehozatal menete

1.lépés: A tökéletes autó megtalálása

Az import autókat az általunk ajánlott két oldalról érdemes kiválasztania. Az Autoscout24 és a Mobile.de kereskedések kínálatában a legjobb minőségű vadonatúj és használt járműveket találja meg az Európai Unió tagállamaiból. Számtalan sikeres projekttel a hátunk mögött természetesen az ideális gépjármű megtalálásában is tudunk segíteni.

Kereskedésünk a külföldről behozott autók minőségéért és eredetéért teljes felelősséget vállal: kizárólag a kifogástalan állapotban lévő és prémium gépkocsikat ajánljuk Önnek.

Ha megtalálta álmai autóját nincs más hátra, mint elküldeni a gépjármű hivatkozását kollégáinknak, akik néhány napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot

autoscout24.de - külföldi autó behozatalmobile.de - külföldi autó honosítása ügyintézés

2.lépés: Ajánlat

A KGYD Autókereskedés szakértő munkatársai mindenekelőtt ellenőrzik a kiválasztott gépjárművet. Az értékesítővel megtárgyalják az autó állapotát és értékét: alvázszám alapján azonosítjuk, és jármű gyári paramétereit is ellenőrizzük. A vizsgálat során ellenőrizzük, hogy az autó állapota teljes mértékben megfelel az oldalon leírtaknak és csak a megszerzett információ birtokában adunk ajánlatot a járműre.

3.lépés: Szerződéskötés

Az autóbehozatal a megrendelői szerződés aláírásával veszi kezdetét, melyben a fizetési és szállítási feltételeket pontosítjuk.

4.lépés: Az autó beszállítása

A külföldi autó behozatal átlagosan 2-3 hetet vesz igénybe, melyet saját trélerrel végzünk. Természetesen lehetőség van személyesen is átvizsgálni vagy márkaszervizben ellenőriztetni az autót. A vásárlás lépéseiről folyamatosan tájékoztatjuk, így Ön is meggyőződhet, hogy a KGYD Autó munkatársai professzionálisan járnak el és az elvárásainak leginkább megfelelő autót vásárolja meg.

 

Bízza ránk a gépjármű honosítást!

Az autóbehozatal háztól-házig azt jelenti, hogy az autóhonosítás nem Önre hárul: munkatársaink teljes körűen lebonyolítjuk a papírmunkát is, így Önnek már nem kell a bürokratikus teendőkkel bajlódnia.

Hogyan zajlik az autóhonosítás?

  • Nemzeti Közlekedési Hatóság: az autót be kell mutatni a NKH előtt, melyhez az adás-vételi szerződést, a jármű törzskönyvét és a forgalmi engedélyt is magunkkal visszük.
  • Műszaki szemle: ha az importált autó műszaki vizsgája érvényes, akkor csak az úgynevezett műszaki szemlét tartja meg az ellenőrzés során a bizottság és kiállítja az autó műszaki adatlapját. Ellenkező esetben a műszaki vizsgát is kollégáink végzi el.
  • NAV: az Adóhivatalnál megállapítjuk a regisztrációs adó mértékét.
  • Segítünk a kötelező biztosítás megkötésében
  • Az autó honosítás lezárása az okmányirodában

Segítségünkkel sorban állás nélkül szerezhet magyar rendszámot újdonsült autójához és néhány napon belül élvezheti az új járművet.

Ha kérdése van az autóbehozatal, autó honosítás kapcsán, írjon nekünk az alábbi űrlap segítségével. Amennyiben már kiválasztotta a megfelelő járművet, érdemes feltüntetni a linket (URL) is az üzenetben.