KGYD Használt autó kereskedés
KGYD Használt autó kereskedés

Használt autó kereskedés

A KGYD használt autó kereskedés Dunaújvárosban, a Hosszú sor 71 szám alatt található. Vállalkozásunk 2015-ben indult és az eltelt évek alatt több száz ügyfélnek segítettünk új autója megvásárlásában. Folyamatosan bővülő kínálatunkban elsősorban jó állapotú BMW, Mercedes és Audi márkájú járművek találhatók. Továbbá kedvezőbb árfekvésű, de megbízható gépjárműveket is értékesítünk. Tekintsd meg autó választékunkat!

Autókereskedésünk kínálatát online is megtudod tekinteni. A Használtautó.hu oldalon minden készleten lévő járművünk megtalálható részletes leírással.

Te is éppen álmai autóját keresed? Nézd meg a KGYD Autókereskedés kínálatát az alábbi linkre kattintva!

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal, keresd munkatársunkat közvetlenül a kapcsolati oldalunkon keresztül!

Miért válaszd a KGYD autókereskedést?

Kiemelkedő minőségpolitika: Rengeteg konkurens autókereskedés létezik Magyarországon és a környező országokban egyaránt. A KGYD Autókereskedésben kizárólag kifogástalan állapotú és ellenőrzött gépjárművek értékesítésével foglalkozunk. Célunk, hogy ügyfeleink hosszú éveken keresztül élvezhessék a megvásárolt gépkocsit, ezért a járművek műszaki állapotát értékesítés előtt autószervizünkben is ellenőrizzük.

Hozzáértő segítség a vásárlás során: Értékesítő kollégáink a kiválasztott autóval kapcsolatos kérdéseire naprakész választ adnak. Ha vásárlás mellett döntesz munkatársaink a segítségedre állnak a teljes körű ügyintézés folyamatában. A KGYD Autószervizben lehetőséged van elvégeztetni az eredetiség vizsgálatot, valamint előzetes állapotfelmérést is igényelhetsz.

Amennyiben kínálatunkban nem találtál az elképzelésednek megfelelő járművet, segítünk az autóbehozatalban és az autóhonosítás ügyintézésében is. Munkatársaink megtalálják az igényeidnek leginkább megfelelő járművet és a forgalomba helyezésig segítik az importálással járó adminisztrációt.

Válogatott használt autók: Szakértő kollégáink segítenek megtalálni az egyensúlyt a használt autók kora, állapota és értéke között. Manapság rengetegen azért nem vesznek másodkézből járműveket, mert félnek, hogy “túlhajtott” autót sikerül kifogniuk. Kereskedésünkben kizárólag a legjobb ár-érték arányú modellekkel foglalkozunk.

Prémium autómárkák: Használtautó-kereskedésünkben elsősorban a vezető német márkákat forgalmazzuk, így túlnyomó többségben BMW, Audi, Mercedes-Benz és Volkswagen modellek találhatók meg.

Próbakör: Autóvásárlás előtt nagyon fontos, hogy kipróbálhasd a választott járművet. Gyere el KGYD Autókereskedésünkbe és vegyél részt egy próbakörön. Ha szükségesnek érzed, hozd el autószerelő ismerősödet is, így még pontosabban meggyőződhetsz a gépjármű műszaki állapotáról.