Egyedi forgalomba helyezés / Honosítás
Egyedi forgalomba helyezés / Honosítás

Külföldi okmányokkal rendelkező autó forgalomba helyezése

A külföldről behozott gépjárművek egyedi forgalomba helyezésének feltétele az érvényes honosítási vizsga. Azonban gyakran előfordul, hogy nem rendelkezik ilyennel az általunk kiválasztott autó, erre a problémára az egyedi forgalomba helyezés a megoldás. A KGYD Autókereskedésben nemcsak a külföldi autóbehozatalban, de a forgalomba helyezés ügyintézésben is segítünk: ismerd meg szolgáltatásunkat!

Miért érdemes a KGYD Autó egyedi forgalomba helyezést választani?

Felkészült csapat: Irodánkban barátságos ügyfélszolgálattal és igazi szakértőkkel várunk, hogy a kötelező hivatalos utakon minél gyorsabban túljusson és gondtalanul vezethesd új autódat.

Felgyorsítjuk a folyamatot: Az autóvásárlás hivatali részei rendkívül hosszadalmasok tudnak lenni, ha nem a megfelelő szakemberek végzik el a forgalomba helyezés ügyintézést. A KGYD Importnál zökkenőmentesen és garantáltan gyorsan zajlik az egyedi forgalomba helyezés.

Minden terhet leveszünk az válladról: Az adminisztrációval járó felesleges sorban állást és az ügyintézéssel járó kötelező köröket nyugodt szívvel ránk bízhatod. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink néhány munkanapon belül minden hivatalos teendőt elintéznek az egyedi forgalomba helyezés során, hogy neked kelljen időt szánni a folyamatra.

Autószállítás: Nincs szükség autóimportálás során drága autószállítást választani, ahol különböző plusz költségek merülnek fel. KGYD cégcsoportunkban saját trélerünkkel tudunk segíteni a kiválasztott jármű behozatalában, valamint akár saját „P” rendszámunkkal ellátjuk az autót, ezáltal megkönnyítjük mozgatását.

  • Műszaki vizsga (egyedi forgalomba helyezés)
  • Regisztrációs adó igénylés
  • Eredetiség vizsga
  • Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítás
  • Okmányirodai eljárás

További információért keresd munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, vagy lépj kapcsolatba velünk az alábbi hivatkozásra kattintva.

Egyedi forgalomba helyezés lépései

  1. lépés: Ha neked is fontos a gyors ügyintézés, akkor kérj hozzánk időpontot egyedi forgalomba helyezésre. Dunaújvárosi irodánkban először kollégáink ismertetik veled a procedúra idejét és a felmerülő költségeket. Az előre egyeztetett árban minden felmerülő költség bele tartozik, így nem kell aggódnod a váratlan kiadásoktól.
  2. lépés: Honosítás során műszaki vizsgát kell tenni, melyről kollégáink szintén gondoskodnak. Ezt követi az egyedig forgalomba helyezés, majd az eredetiség vizsga. Csak ez után lehet a regisztrációs adót befizetni, melyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségeinél lehet megtenni.
  3. lépés: A külföldi okmányokkal rendelkező autó forgalomba helyezését az okmányirodában kell befejezni, melyet a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás vagy CASCO előz meg. A forgalmi engedély és a rendszám megszerzésének feltétele még az eredetiségvizsgálat valamint az érvényes kötelező biztosítási igazolás megléte, mellyel a procedúra le is zárul.
  1. Szeretnéd mielőbb elintézni a gépjármű egyedi forgalomba helyezését? Mi segítünk a dokumentumok kiállításában és rugalmasok vagyunk az ügyintézésben is. Kérj hozzánk időpontot!