Autóbérlés tudnivalók
Autókölcsönzés tudnivalók

A KGYD Autókereskedés dunaújvárosi telephelyén személyautó, kishaszonjármű, tréler és utánfutó kölcsönzésére is van lehetőség. Bérautóinkat már több ezren vették igénybe az elmúlt években, ami a kiváló ár-érték arányú szolgáltatásunknak köszönhető. Nálunk az autóbérlés gyors, rugalmas és váratlan díjaktól mentes.

Ismerd meg a KGYD autókölcsönzés szolgáltatását!

Miért érdemes a KGYD Autókereskedést választani?

 • Kis- és nagyméretű bérautók: Kínálatunkban 4, 5 és 7 személyes járművek közül tud választan attól függően, hogy milyen célra szeretné autóinkat igénybe venni. Kollégáinkkal tudjuk, hogy a gépkocsi bérlésnek számtalan oka lehet, ezért többféle méretű jármű közül tudja kiválasztani igényeidnek és az utazás céljának leginkább megfelelőt. Városi közlekedéshez kis autóinkat ajánljuk, de a 7 személyes járműveinkkel a családi nyaralás is kényelmes lesz.
 • Jól felszerelt bérelhető autók: Klíma, központi zár és elektromos ablakok mellett autóink egy része például sportfutóművel és tolatóradarral is rendelkezik. Természetesen az időjárási viszonyoknak megfelelően adjuk át a járműveket, télen kizárólag téli gumival, de kérés esetén hólánccal és egyéb plusz eszközökkel is kiegészítjük.
 • Árkedvezmények: Minél hosszabb időre bérled tőlünk járműveinket, annál nagyobb árkedvezményben részesülsz. Egyes személyautók esetében például akár napi 5000-6000 forintért is tud már kölcsönözni kereskedésünkből, amennyiben heti vagy havi opciót választ.
 • Kérésre házhoz szállítjuk a gépjárművet: Ha Önnek egy külső helyszínen van szüksége autóra és nem tud eljönni autókereskedésünkbe, akkor munkatársaink házhoz viszik a kiválasztott gépkocsit. A Hozom-Viszem szolgáltatás ára:
  Dunaújvárosban 3000 Ft / kiszállás
  Dunaújvároson kívül 10000 Ft / kiszállás + 200 Ft / km
 • Nincsenek rejtett költségek: A KGYD Autókereskedésben nem kell a váratlan díjaktól félned, ugyanis minden személygépkocsi, kisteherautóutánfutó és tréler mellett megtalálja a bérlés és a fizetendő kaució összegét is.

Áraink tartalmazzák

A kölcsönözhető járművek díjai az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

 • Belföldi bérleti díj
 • Biztosítás díja: Nagy előny a bérlőink számára, hogy nem kell kifizetniük a különböző biztosítási díjakat.
 • Autópálya matrica
 • Folyamatos szerviz: Minden jármű esetén különösen nagy gondot fordítunk a megfelelő műszaki állapot fenntartására.
 • Takarítás
 • Igény esetén kiszállításProblémát okozna a jármű átvétele telephelyünkön? Helybe visszük a bérautót.
 • Csereautó: Fel vagyunk készülve arra, hogy amennyiben a tőlünk bérelt gépjármű meghibásodik, akkor a bérlő számára csereautót biztosítunk.
 • Évszaknak megfelelő felszereltség: Télen minden bérautónk téli gumikkal van felszerelve. Igény szerint hóláncot és egyéb, a téli időjárás alatt használható tartozékokat is tartalmaznak.
 • Igény esetén gyerekülés illetve gyerek ülésmagasító (jelképes kaució letétbe helyezése mellett)

Az ár NEM tartalmazza

 • Üzemanyag költség
 • Parkolási díjak

Autóbérlés GY.I.K.

Nekem kell kitakarítani az autót?

Autóinkat tisztán adjuk át ügyfeleiknek és úgy is várjuk vissza! Amennyiben nem keletkezik nagymértékű szennyeződés, abban az esetben nem.
Az általunk meghatározott árak tartalmazzák a takarítási díjakat is, így neked nem kell ezzel időt töltened például egy hosszú és fárasztó utazás után. Azonban ha a jármű nagyon koszosan érkezik vissza, úgy fenntartjuk a jogot, hogy a takarítás díját (10 – 30 ezer forintot) felszámoljuk az ügyfél részére. Így neked is érdeked, hogy a bérautót karcolásoktól és kárpitszennyeződéstől mentesen add vissza, ezért érdemes utazás alatt odafigyelni a bérautó állapotára.

Előfordulhat, hogy nem kapom vissza a kauciót?

A kaució kizárólag akkor nem jár vissza, ha gépjárműveinken olyan károk keletkeznek, melyek javításra szorulnak vagy extra költséget okoznak. Cégünk a kaució visszafizetését elhalaszthatja, ha valamilyen szabályszegést követ el (parkolási szabálytalanság, gyorshajtás, stb.), mely után fizetési kötelezettsége van. A kaució nagymértékű sebességtúllépés esetén nem jár vissza.

Van gyerekülés az autókhoz? 

Igen, jelképes kaució ellenében biztosítunk gyerekülést is a bérbe adott járműhöz. Kérjük ezt előre jelezd kollégáinknak.

Az autópálya matricát nekem kell megvásárolnom?

Nem. Az autóbérlés során mi biztosítjuk az érvényes autópálya matricát, amit a kölcsönzés ára már tartalmaz.

További kérdései merültek fel autókölcsönzés szolgáltatásunkkal kapcsolatban?
Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére!